Blog poświęcony technologii pomiaru koloru
Definiowanie profilu kolorystycznego kawy – za pomocą spektralnych urządzeń do pomiaru...
Kwantyfikacja UV w laboratorium Rozjaśniacze optyczne i wybielacze Idealna biała powierzchnia ma...
Numery kolorów APHA, Gardner i Lovibond® Metoda wizualnego porównania z fizycznymi standardami ma...
Numery kolorów APHA, Gardner i Lovibond® Metoda wizualnego porównania z fizycznymi standardami ma...
Pomiar barwy granulek i peletek za pomocą spektrofotometru Aeros firmy HunterLab Wykrywanie zmian...
Pomiar barwy granulek i peletek za pomocą spektrofotometru Aeros firmy HunterLab Wykrywanie zmian...
Dżem, marmolada lub galaretka to lepkie lub półstałe próbki, które można łatwo zmierzyć w kuwecie....
Dżem, marmolada lub galaretka to lepkie lub półstałe próbki, które można łatwo zmierzyć w kuwecie....
Szklana kuweta 64 mm wypełniona proszkiem kakaowym z dopasowanym otworem na ColorFlex EZ....
Szklana kuweta 64 mm wypełniona proszkiem kakaowym z dopasowanym otworem na ColorFlex EZ....
Wyroby cukiernicze, takie jak słodycze, gumy owocowe i drażetki czekoladowe to małe, pojedyncze...
Wyroby cukiernicze, takie jak słodycze, gumy owocowe i drażetki czekoladowe to małe, pojedyncze...